Bedrijfshallen

Bedrijfsunit, opslaghal of loods laten bouwen? Van het ontwerp tot de oplevering, wij nemen het complete project op ons.

Bedrijfsunit, opslaghal of loods laten bouwen?

Bedrijfsunit, opslaghal of loods laten bouwen? Van het ontwerp tot de oplevering, wij nemen het complete project op ons. Of je nu een moderne, strakke uitstraling wilt of juist een meer traditioneel ontwerp, vrijwel elke stijl is mogelijk. We zorgen voor duurzame oplossingen zoals goede isolatie en de installatie van zonnepanelen en warmtepompen.

Wij denken graag met je mee om jouw ideale bedrijfsruimte te realiseren.

Uitgelichte projecten

Nieuwbouw bedrijf units – Vianen

Bedrijfshal

Nieuwbouw loods – Woudenberg

Bedrijfshal

Wij bieden oplossingen

Ben je een particulier of een ondernemer, wij bieden oplossingen voor opslagloodsen, kapschuren, magazijnen , opslag voor stallen van caravans en paardenstallen enz. We ontwerpen graag een passende oplossing en regelen de benodigde vergunningen.

Naast het bouwen van nieuwe loodsen doen wij ook renovatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het vernieuwen van gevels, verbeteren van isolatie of het vervangen van daken, wij zoeken altijd naar de beste oplossing en denken graag met je mee. We houden rekening met jouw wensen en adviseren je graag wat juist is voor jouw situatie.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bouwplannen voor een bedrijfshal of loods?

E.J. van Ginkel Bouw staat garant voor hoogwaardige zakelijke bouwprojecten waarbij we streven naar optimale ruimtebenutting. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing en denken graag met je mee.